Helle Gössler

Helle Gössler

Helle Gössler

Helle Gössler Christensen startede sin uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i 2008 ved Armeen Dichterkenian Rasmussen. I 2010 flyttede Helle til Paris, hvor hun studerede privat. Helle har færdiggjort sin kandidatuddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonserva–torium i København ved Eva Hess Thaysen, hvor hun nu studerer i solistklassen fra 2018-2020 ved samme lærer. Helle har gennem en længere periode modtaget sangundervisning ved operasangerinde Henriette Bonde-Hansen. Helle er vinder af Bel Canto Institutes Performance Award og Orchrestra Award 2017 og gav i den forbindelse koncerter i New York og i Vermont med Vermont Philharmonic Orchestra under ledelse af Louis Kosma.

 

Helle har været solist i Copenhagens Phils kammerkoncert 1/2 12. Derudover var Helle solist i koncertturné med Storstrøm Symfoniorkester under ledelse af Jukka Iisakkila rundt i landet og solist i Mozarts Requiem i Christians Kirken under ledelse af Søren Johannsen.

 

I sommers var Helle aktuel som Papagena i Copenhagen Opera Festival's Tryllefløjten af Mozart, og til efteråret turnerer den rundt til landets skoler.

 

Helle Gössler har givet mange koncerter i udlandet herunder Hong Kong, Shanghai, USA, Spanien, Frankrig, Italien og Philippinerne. Hun har bl.a. været solist i Haydn's "Die Schöpfung" i Shanghai med Shanghai Ungdoms Symfoni–orkester under ledelse af Thomas Folan. Helle var solist i Faure's Requiem med DKDM's kor og har optrådt i koncert for Det Danske Sangselskab.

 

Helle har været kåret som "Årets Spottalent" af Den Ny Opera og var i den forbindelse solist ved Esbjerg Festuges årlige operagalla på Torvet under ledelse af Ole Mathiesen. Helle har ved flere lejligheder optrådt som solist i koncert for Dronning Margrethe og Prins Henrik bl.a. til Ribes 1300 års jubilæum. Helle er vinder af Operaens Venner's Publikumspris i København. Helle er modtager af Håndværkerforeningens Ærespis 2016.

 

www.hellegoessler.com